Garantievormen

Een motorbedrijf kan afhankelijk van het type motor en de leeftijd van de motor aangeven met welke garantieperiode de motor wordt aangeboden. De garantietermijn dient door het motorbedrijf duidelijk op de koopovereenkomst en/of factuur te worden vermeld. Alsmede de eventuele uitsluitingen.

Aangesloten motorbedrijven

Motorbedrijven die aangesloten zijn bij MotorGarantie staan garant voor hun producten en hebben er alle vertrouwen in u op een betrouwbare motorfiets de weg op te laten gaan.

Garantie opstapper

Gratis (Her)Opstappersgarantie!

Wij zijn blij met alle nieuwe motorrijders waarmee we onze liefde voor motoren delen. Toon aan bij de motorzaak dat het uw eerste motor is en u wordt beloond met onze unieke gratis (Her)Opstappersgarantie voor 3 maanden!

3 maanden

3 maanden garantie

Uw motorzaak staat garant voor een mooi en vooral goed product. Het bedrijf is immers bij MotorGarantie aangesloten.

Met MotorGarantie weet u dat het goed zit en kunt u terugvallen op een solide organisatie.

Motorfiets

Niet ouder dan 12 jaar

79,-

Garantie half jaar

6 maanden garantie

Voorkom verrassingen bij de aanschaf van een gebruikte motorfiets met het 6 maanden MotorGarantie pakket. De voorwaarden van MotorGarantie en de afspraken met de verkoper zorgen samen voor een duidelijke en zekere koopovereenkomst.

Motorfiets

Niet ouder dan 9 jaar

119,-

Garantie jaar

12 maanden garantie

Minimaal 12 maanden verzekerd van garantie op uw motorfiets. Ook in deze periode staan de verkoper en MotorGarantie er garant voor dat u goed en adequaat geholpen wordt.

Motorfiets

Niet ouder dan 6 jaar

199,-

Uitgesloten van MotorGarantie zijn ex-rentals, gemotoriseerde tweewielers met 50cc of minder, zelfbouwmodellen, custom build motorfietsen/-scooters, alle modellen of speciale series met een productie kleiner dan 5.000 exemplaren wereldwijd, motorfietsen met V8/V10/V12 motoren, motorfietsen/-scooters bestemd om te worden gebruikt of effectief te worden gebruikt voor beroepsdoeleinden (zoals bijvoorbeeld verhuur, taxidiensten, ambulancediensten, voertuig voor het verhelpen van pech, voor lessen en koeriersdiensten), alsmede competities, wedstrijden, snelheidsproeven, off-road rijden, crossen en voertuigen die niet op kenteken zijn gezet en/of niet bestemd zijn voor het gebruik op de openbare weg.