Garantievormen

Er worden drie verschillende garantietermijnen aangeboden, namelijk 12 maanden, 6 maanden en 3 maanden.

Een motorbedrijf kan afhankelijk van het type motor en de leeftijd van de motor aangeven met welke garantieperiode de motor wordt aangeboden. Uitsluitingen dienen door het motorbedrijf duidelijk op de aanvraag van MotorGarantie te worden vermeld. De uitsluitingen staan dan ook op uw MotorGarantie bewijs.

De garantievoorwaarden en de procedure zijn voor elke garantieperiode hetzelfde.

Garantie opstapper

Gratis OpstappersGarantie!

Wij zijn blij met alle nieuwe motorrijders waarmee we onze liefde voor motoren delen. Toon aan bij de motorzaak dat het je eerste motor is en je wordt beloond met onze unieke gratis (Her)OpstappersGarantie!

3 maanden

3 maanden garantie

Je motorzaak staat garant voor een mooi en vooral goed product. Het bedrijf is immers bij MotorGarantie aangesloten.

Met MotorGarantie weet je dat het goed zit en kun je terugvallen op een solide organisatie.

Motorfiets

Niet ouder dan 12 jaar

79,-

Garantie half jaar

6 maanden garantie

Voorkom verrassingen bij de aanschaf van een gebruikte motorfiets met het 6 maanden MotorGarantie pakket. De voorwaarden van MotorGarantie en de afspraken met de verkoper zorgen samen voor een duidelijke en zekere koopovereenkomst.

Motorfiets

Niet ouder dan 9 jaar

119,-

Garantie jaar

12 maanden garantie

Minimaal 12 maanden verzekerd van garantie op jouw motorfiets. Ook in deze periode staan de verkoper en MotorGarantie er garant voor dat je goed en adequaat geholpen wordt.

Motorfiets

Niet ouder dan 6 jaar

199,-

*Alleen van toepassing voor motoren waarbij een All-risk verzekering verstrekt kan worden.

Uitgesloten van Garantie zijn ex-rentals, motorfietsen of motorscooters met 50cc of minder, zelfbouwmodellen, custom build motorfietsen of motorscooters, alle modellen of speciale series met een producties kleiner dan 5.000 exemplaren wereldwijd, met V8/V10/V12 motoren, bestemd om te worden gebruikt of effectief te worden gebruikt voor beroepsdoeleinden, als verhuur, taxi, als ambulance of als les, voor koeriersdiensten of als voertuig voor het verhelpen van pech, tijdens competities, wedstrijden of snelheidsproeven of off-road, cross en die niet op kenteken zijn gezet en/of niet bestemd zijn voor het gebruik op de openbare weg.